Lid worden?

Dit zijn enkele van de vele voordelen waarvan u kunt genieten als lid van onze vereniging:

  • Een tiental voordrachten over uiteenlopende onderwerpen (siertuin/moestuin/fruittuin) door erkende lesgevers gegeven.
  • Bij iedere voordracht wordt voor de aanwezigen een tombola verloot.
  • Samenaankoop van potgrond, witloofwortelen, tomatenplanten,...
  • Wie het wenst, kan jaarlijks deelnemen aan "onze tuin in de kijker". Daaraan zijn prachtige prijzen verbonden.
  • Bij ons kunt u gratis terecht om de zuurtegraad(pH) van uw grond te meten.
  • Het maandblad 'Tuinhier'.

Het lidgeld bedraagt € 23,00 per jaar. Daarvoor ontvangt u, naast de voordelen van onze plaatselijke vereniging, ook de elf nummers van het maandblad 'Tuinhier' in kleurendruk.
Heeft u zin gekregen om lid te worden van Tuinhier Ichtegem? Aarzel dan niet en neem contact op via info@tuinhier-ichtegem.be

Verklaring in het kader van de GDPR - wetgeving (verwerking van de persoonsgegevens)

Door lid te worden bij de vereniging Tuinhier Ichtegem stemt u in met het feit dat:

  • De door uzelf meegedeelde persoonlijke gegevens (zoals adres, telefoonnummer en mailadres) mag gebruiken in het kader van haar activiteiten (zoals uitnodigingen voordrachten, demostraties, enz...) en alles wat hieraan gerelateerd is.
  • U kunt deze persoonlijke gegevens ten allen tijde laten aanpasssen of verwijderen via een verwittiging (schriftelijk/mail) aan het secretariaat van de vereniging.

Leden werven leden!

Wellicht kent u mensen in uw buurt, familie- of kennissenkring die de passie van het tuinieren met u delen, maar die nog niet de weg naar onze vereniging hebben gevonden. U wilt ze eens aangenaam verrassen met een kleine attentie,...zomaar of ter gelegenheid van een bepaalde gebeurtenis (bvb als eindejaarsgeschenk, een verjaardag). Stuur ons een mail met de gegevens (naam, adres, email en telefoon) van het nieuwe lid en schrijf het lidgeld (23,00 €) over op de rekening van Tuinhier Ichtegem. Het bestuur zorgt voor de lidkaart en het programma(flyer), alsook voor de toezending van het maandblad. We vermelden de naam van de schenker en de reden. Alvast bedankt voor uw medewerking!